Cestovatelská platforma Destination Yamaha

22.06.2017 17:20

 

Společnost Yamaha Motor Europe s potěšením představuje novou platformu Destination Yamaha. Destination Yamaha je online rozcestník pro cestovní agentury a kanceláře v Evropě i ve světě, které se po důkladném prověření staly partnery společnosti Yamaha. Vydejte se za životním dobrodružstvím, jaké můžete zažít jen na dvou kolech. Od skutečné svobody na motocyklu vás nyní dělí jen pár kliknutí myší.

 

Destination Yamaha je dokonalé online místo pro jezdce, kteří chtějí uskutečnit svou vysněnou výpravu na motocyklu Yamaha. Platforma obsahuje jednoduchý postup výběru umožňující uživatelům zvolit vyhledávací kritéria podle druhu dobrodružství a zeměpisného místa. Online vyhledávání pak nabídne skupinu partnerů, kteří dokážou příslušný dobrodružný výlet zajistit a specializují se na plnění snů z oblasti cestování na motocyklu. Najdete mezi nimi přes 100 různých cestovatelských možností.

Všichni jezdci na motocyklech zažívají při jízdě na svém stroji obdobné pocity svobody a emoce, ale někteří mají chuť na jiné dobrodružství než ostatní. Právě proto se lze prostřednictvím platformy Destination Yamaha vydat na dobrodružnou výpravu do neznáma, která bude naprosto originální a osobitá, stejně jako vy.

Jste-li skutečným dobrodruhem, proč se nevydat na legendární cestu přes Mongolsko, Maroko či Jižní Ameriku, kde můžete vyzkoušet své schopnosti na hranici možností. Pokud vám to zní příliš extrémně, trochu uberte a vypravte se v poklidu na některou z nejkrásnějších evropských silnic plných serpentin. Prach cest nasbíráte i blíže k domovu. Například v divočině Walesu budete od bláta od hlavy až k patě!

Ve výsledcích vyhledávání jsou k dispozici úplné kontaktní údaje, informace a odkazy na webové stránky, takže uživatelé mohou kontaktovat přímo společnost, která se jim jeví jako nejlepší a nabízí vysněné dobrodružství nejvíce odpovídající jejich představám. Uživatelé mají rovněž jistotu, že vybraní schválení partneři budou mít připraveny ty nejmodernější a nejvhodnější stroje značky Yamaha, aby jejich dobrodružství proběhlo bez nejmenších potíží.

Nezáleží na tom, zda se chcete projet po silnicích jižní Francie, nebo se utkat s dunami v Maroku - platforma Destination Yamaha zajistí pro každého vhodného průvodce, vhodný stroj a vhodné dobrodružství. Partneři také dokážou zprostředkovat ostatní služby pro libovolně dlouhé výpravy, takže ať už si chcete přes víkend odpočinout od práce v krásné přírodě, nebo strávit dva týdny prázdnin v naprosté izolaci, Destination Yamaha je správnou volbou.

 

Chcete-li získat další informace a učinit první krok v hledání svého vysněného dobrodružství, navštivte www.destination-yamaha.eu a sestavte si vlastní výlet!

 

Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876