Motosalon BVV 2018 - III

28.02.2018 08:49

TRIUMPH 

Příznivci a fandové britské značky Triumph naleznou na expozici adventure motocykly Tiger 800 a Tiger 1200, oba pro letošní rok výrazně odlehčeny a zmodernizovány. Mimo to bude představen také nový Bobber Black, který kromě zcela nového LED osvětlení přináší i množství technických novinek. Milovníci moderních klasiků jistě ocení návrat slavného modelu Speedmaster. Také tento motocykl je vybaven LED světlometem s technologií denního svícení. Pomocí továrních inspiračních sad je pak možné přetvořit jeho vzhled od pohodlného cesťáku až po brutální Hot Rod. 

PIAGGIO, VESPA a MOTO GUZZI 

Letošní stánek není tolik o novinkách, jako o pořádném představení kompletního portfolia. Nepřehlédněte model Vespa Sei Giorni, který byl nominován na skútr roku. Dále pak Moto Guzzi V7 Carbon, V9 Bobber v nových barvách od Guzzi nebo Shiver a Dorsoduro od Aprilie. Velkým tahákem koncernu je letos Medley a Beverly od Piaggia, stejně jako velmi zajímavě cenově posazená řada V7. Milovníky silných naked bike potěší Tuono V4, protože není na trhu moc motorek, které se můžou měřit s těmito italskými 4-válci. 

ASP GROUP

Nový model rok 2018 - TGB 1000i EPS v matné černé barvě s novými pásy TJD, to je moc pěkná a zajímavá čtyřkolka! 

KAWASAKI 

Nebude chybět ani kompletní modelová řada Kawasaki, které bude dominovat nejsilnější a nejrychlejší sériový motocykl světa - Ninja H2R. Poprvé v ČR bude představena úplná novinka - NINJA H2 SX. Jedná se o sportovně cestovní motocykl, který nabídne komfort pro dva cestující, přičemž i s kufry zvládne 300 km/hod., a to díky motoru s přeplňovaným kompresorem a výkonem 210 koní. Za zmínku také rozhodně stojí další dvě novinky z řady Ninja, a to upravená ZX-10R SE s jedinečným patentovaným adaptivním elektronickým podvozkem, a novinka Ninja 400, která je nástupcem velice oblíbené třístovky. Snad nejočekávanější novinkou, na kterou se všichni těší, je stylovka Z900RS. Svým retro designem odkazuje na modely ze 70. let (Kawasaki Z1 z roku 1972), premiéru si v Brně odbude také její speciální verze Z900RS CAFE. 

Premiérou bude představení elektromotocyklů italské značky ENERGICA na českém trhu. Na stánku samozřejmě nebude chybět kompletní sortiment cestovních, silničních, enduro a motokros modelů. 

KTM

Úplnou novinkou v nabídce rakouské továrny je pak dvouválcový řadový motor o objemu 799 cm3 , který jako první budou moci zákazníci vyzkoušet v modelu naked bike KTM 790 Duke. 

SUZUKI

Z populární modelové řady V-STROM se představí kromě šestsetpadesátky a tisícovky také model VStrom 250 ABS pro začínající jezdce. Další novinkou bude motocykl SV650X ABS, směřující do stále oblíbenější kategorie "café racer". V Brně budou také představeny dva motocykly kategorie 125 cm3 pro nejmladší jezdce, a to jak v cestovní GSX-S 125ABS, tak i sportovní verzi GSX-R125ABS. Oba jsou skvělou příležitostí pro šestnáctileté adepty motocyklového ježdění. Samozřejmě není možné opomenout "vlajkovou loď" značky, supersport Suzuki GSX-R1000 ABS, motocykl vybavený těmi nejmodernějšími technologiemi. 

Přímo na výstavišti bude ve světové premiéře představen elektrický skútr, který vychází z legendárního Pionýra. Prototyp E-Pionýra je vybaven motorem s českým patentem, kterým byl "původně leteckým motorem" od společnosti Emerze elektro, u kterého byl snížen výkon z 30 kW na 6 kW. S ním stroj dosahuje rychlosti okolo 100 km/hod. Dojezd elektromotocyklu vybaveného českou lithiovou baterií od firmy Akupack s kapacitou 49 Ah se pohybuje okolo 80 až 100 km. Na stejném stánku pak nepřehlédněte evropskou premiéru dalších elektrických vozidel a premiéru indického motocyklu BAJAJ. 

Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876