Ocenění pneu Avon Roadrider a Oldtimer Racing

04.01.2011 11:54

Avon Tyres slaví rok 2010.

Pneumatiky Roadrider slaví úspěch nejen na cestě, ale i u obchodníků.

Avon Roadrider je komplexní řada pneumatik, která nabízí velké množství rozměrů, aby pokryla mnoho různých motocyklů - staré i nové, včteněa klasických závodních motocyklů.

V roce 2009 se Avon rozhodl produkovat širokou paletu těchto pneumatik s rychlostním indexem V. Tato změna umožnila prodejcům vést mnohem méně skladových zásob a zároveň uspokojit jednm dezénem velké množství různých modelů motocyklů.

Tato strategie byla odměněna na konci roku 2010 cenou British Dealer News Industry Awards. Průzkum více než 500 obchodních zastoupení motocyklů ve Velké Británii, které hlasovly v sedmi různých kategoriích, přinesl pneumatice Avon Roadrider  Čestné uznání,  jako nejlepší aftermarket produkt.

Mezitím v roce 2010 v závodech Classic Moto dominovaly nové měkké směsi Roadrider v 90/90-19 a střední směs v 100/90-19. Tyto pneumatiky se obouvají klasickým závodním strojům, jako manský Norton, AJS 7R a Jedinečná G50. Menší stroje, jako je BSA Bantam a Greeves Silverstone využíli rozměr 90/90-18, které jsou k dispozici ve dvou směsích.

Závodní rok byl završen s titulem vítězství v britské Grand Prix mistrovství historických motocyklů. /spěch byl i na prvních čtyřech místech v celkovém pořadí závodu Goodwood Revival. Na konci roku 2010 obě velikosti Roadrider vyhrály závody v klasických závodech.

Graham Matcham (hlavní manažer společnosti Avon Tyres) řekl, "Čestné uznání pro Roadrider na začátku roku bylo fantastické. Je to dárek a povzbuzení pro celý vývojový tým, včetně produktového manažera  Peter McNally a jeho tým. Ukazuje se, že obchodníci a maloobchodníci ocenili skutečnost, že děláme špičkovou kvalitu, a snažíme se minimalizovat skladování pneumatik našich odběratelů. Na okruzích závodní verze Roadrider také vynikal. Mnoho z tohoto úspěchu je důsledkem skvělé vzájemné spolupráce s motorsport týmem, jenž vede Steve Smith, manažer prodeje pro sportovní pneumatiky. Všichni v naši továrně mají zásluhy na tom, že značka Avon stále umí vyhrávat závody, téměř 100 let poté, co vyprodukovala svou první motocyklovou pneumatiku."

 

Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876