Red Bull 111 megawatt po druhé

28.05.2015 07:54
DRUHÝ ROČNÍK RED BULL 111 MEGAWATT V ZÁŘÍ opět v Polsku!
 
Od 5. do 6. září 2015 se setká elita i amatéři v enduro ježdění, kdy zřejmě hlavním tahounem bude, samozřejmě hlavně pro Poláky, 6-ti násobný mistr světa Super Enduro Tadek Błażusiak. Registrace pro účastníky v soutěži bude zahájena 23. června na adrese www.redbull.pl/111megawatt . Strategickým hlavním partnerem akce je opět majitel povrchového dolu, ve kterém se závod pojede, společnost PGE Poland Energy Group.
 
500 jezdců na startu, to byla situace minulý rok a letos to zřejmě nebude menší číslo. Blazusiak opět potvrdil svou účast a je předpoklad, že se přihlásí i jeho silní konkurenti. "Jsem potěšen, že opět budu moci závodit v naší zemi. Doufám, že všichni účastníci budou mít opět spoustu nadšení a závod bude pro všechny účastníky silnou sportovní zážitek. Atmosféra v loňském roce byla úžasná!" to řekl Taddy.
 
Tato soutěž, která se bude konat už podruhé v lignitovém dole Bełchatów, je jednou ze zastávek prestižního kalendáře Hard Enduro a stojí ve stejné prestižní úrovni vedle akcí Hell’s Gate, nebo Red Bull Hare Scramble.
 
Ukázkové video z měřeného kola Taddyho z roku 2014 si přehrajte zde, na YouTube jsou pak další kousky...
 
Zpět

Vyhledávání

Copyright © Marek Olbert www.automotosluzby.cz IČO:64970876